Wedstrijdzwemmen

Algemeen

BREAKING NEWS 25-03-2019 : We kunnen officieel mededelen dat de zwemmers van Neptunia’24 gepromoveerd zijn naar de 1e klasse. Van harte gefeliciteerd zwemmers met dit prachtige resulaat!

Je kunt ons ook volgen op facebook

Bij het wedstrijdzwemmen binnen Neptunia’24 kennen we de Wedstrijdgroep en de J-selectie. Deze afdelingen hebben de beschikking over gediplomeerde trainers die hen technisch, tactisch, mentaal en conditioneel begeleiden. Voor beide groepen geldt dat naast het plezier en de gezelligheid de prestaties bovenaan staan. Want iedere zwemmer wil, op welke manier dan ook, een goede tijd zwemmen. Dat is toch uiteindelijk waar iedereen voor gaat!

Er zijn verschillende soorten wedstrijden waaraan de zwemmers kunnen deelnemen, afhankelijk van leeftijd en niveau van de zwemmer. De wedstrijden worden allemaal officieel georganiseerd. Dat betekent dat ze moeten voldoen aan de regels opgesteld door de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB). Voor meer info klik op de KNZB site.

Uitslagen van de wedstrijden zijn hier te vinden.

De Jeugd-selectie traint 2 keer per week. Bij de wedstrijdgroep kun je tussen de 2 en 4 keer per week trainen. Wanneer en hoe vaak je traint, doe je in overleg met je ouders en de (hoofd)trainer.

Van de ouders verwachten we ook een actieve rol bij vereniging. Samen kunnen we het allemaal mogelijk maken.

Spreekt het bovenstaande je aan en lijkt het je leuk om bij ons te komen zwemmen? Je mag 3 keer gratis meetrainen, hierna hoef je past te beslissen. Stuur even een mailtje naar neptuniasneek@gmail.com en je zwemt mee!

Je bent van harte welkom! Zwemmen is leuk en gezond!

Trainingstijden

Graag 15 minuten voor de training aanwezig zijn om nog in te kunnen draaien. Dit voorkomt blessures.

Wanneer je ziek bent of afwezig graag van te voren afmelden bij de trainer(s):

Zwemtrainers Neptunia

Wedstrijdgroep

Casper Hut 06 - 212 94 195 (Hoofdtrainer)

Inge Keizer 06 - 115 06 565 (Coördinator trainers)

Arjen Schram

Thijs Jaspers 06 - 576 89 941

J-selectie

Harry Bartelds 06 - 145 20 339

Annick Huizenga 06 - 241 86 844

Martijn Rienstra  martijn@rienstraprojectadvies.nl (Coördinator klokkers)

Invaltrainer/ploegleider

Alice Olivier 06 - 122 99 825

JEUGD-SELECTIE 2018-2019:

Dag Tijdstip Trainer(s)
Maandag 18:45 - 19:45 Martijn Rienstra & Annick Huizinga
Donderdag 18:00 - 18:45 Harry Bartelds & Arjen Schram

WEDSTRIJD GROEP 2018-2019:

Dag Tijdstip Trainer(s):
Dinsdag 06:00 - 07:00 Jan Bert Kuipers
Woensdag 18:45 - 19:45 Casper Hut  &  Inge Keizer
Donderdag 18:45 - 19:45 Thijs Jaspers  &  Arjen Schram
Zaterdag 07:30 - 08:30 Thijs Jaspers & Inge Keizer

Contact

Neptunia Commissie Zwemmen even voorstellen:

Ben jij benieuwd wie er voor en achter de schermen een hoop werk verrichten om ervoor te zorgen dat iedereen zonder zorgen kan Wedstrijdzwemmen? Of weet je het eigenlijk wel, maar toch niet helemaal? Hier stellen de leden van de Commissie Zwemmen zich aan je voor. En mocht je iemand nodig hebben, weet je ook gelijk bij wie je aan kan kloppen! Mailen kan ook: neptuniasneek@gmail.com

Mijn naam is Henry Kip (1974) en in het dagelijks leven ben ik bouwkundig ingenieur. Door het zwemmen van mijn dochter Norah ben ik bij de vereniging betrokken geraakt. Sinds half 2017 ben ik tot de Commissie Zwemmen toegetreden. Sinds maart 2019 ben ik Voorzitter van de Commissie Zwemmen. Mijn motto is: alles samen doen. Zo verhoog je de betrokkenheid onderling, versterk je het sociale aspect en blijft het heel lang leuk voor iedereen. Ook zien jullie mij wel eens als tijdwaarnemer aan het bad staan. Zwemmen is een leuke en gezonde sport die ik iedereen kan aanraden! Mobiel ben ik te bereiken op : 06 260 48 384

Mijn naam is Rudina Pals (1971) en ik ben moeder van Mayra (15), Yoram (13) en Rayen (9) van der Veen. Ik werk drie dagen per week bij Derustit Holland in Heerenveen op de afd. verkoop administratie. Mayra zwemt sinds haar negende bij Neptunia en ik zit nu een paar jaar bij de zwemcommissie. Ik zorg o.a. voor de organisatie van de thuiswedstrijden samen met Olga Wiersma. De wedstrijden moeten in elkaar gezet worden, clubs worden uitgenodigd en op de wedstrijddag moeten de gezwommen tijden verwerkt worden. Samen met alle vrijwilligers (ook buiten de commissie) en de trainers doen we ons best om alles soepel te laten verlopen zodat onze zwemmers lekker kunnen trainen en goede prestaties kunnen behalen.

Mijn naam is Inge Keizer ben de moeder van Jessica, Carolien en Marjolijn Elevelt, zij zijn allemaal 18 jaar. Ik werk 4 dagen in de week bij Bakker Vakkeuken in Berltsum op de technische dienst. Sinds dit seizoen, geef ik samen met de Hoofdtrainer Casper Hut, training op de woensdagavond en op de zaterdagmorgen met trainer Thijs Jaspers. Ook ben ik bij de zwemcommissie sinds kort. Ik ben bij Neptunia gekomen doordat, Marjolijn wedstrijd zwemt. Naast het trainerschap, waar ik super gemotiveerd in ben en best veel verwacht, ben ik ook coach en dat houdt in, dat ik binnen mijn mogelijkheden probeer een verlengstuk te zijn van de ouders. Zelf als ouder vind ik dat erg belangrijk. Het is goed om te weten wat er speelt. Samen kunnen we zorgen dat uw kind het fantastisch heeft bij onze geweldige club, ondersteund wordt en zich ontwikkeld als een sterke persoonlijkheid. Daar kunnen we samen aan werken. U kunt mij bereiken op: 06 11 50 65 65 en neem ik niet op spreek dan iets in of stuur een whatsapp dan kunnen we een afspraak maken.

Nieuws

Schoolwaterpolo toernooi 18 mei 2019

Wedstrijd kalender 2018-2019

Rijschema wedstrijdzwemmen 2018-2019

Veiligheidsbeleid Neptunia '24

Als bestuur vinden wij het van groot belang dat iedereen binnen onze vereniging zich veilig en thuis voelt. Door publicatie van een veiligheidsprotocol willen wij hier een bijdrage aan...