JEUGD SPONSOR ACTIE 2018

undefined

Zwem-en Poloclub Neptunia '24 wil mensen in beweging brengen voor de 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Neptunia'24 staat dit jaar: extra trainingsmaterialen voor de jeugd.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen iedereen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Neptunia '24  bij de Poiesz supermarkt in de Noorderhoek in Sneek helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Neptunia '24, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Neptunia '24  is te vinden bij de Poiesz supermarkt in de Noorderhoek in Sneek. Omdat u misschien niet altijd in de gelegenheid bent om in de Poiesz Supermarkt uw munten langs te brengen bieden wij ook de mogelijkheid om deze in de bus te doen die hangt bij onze clubruimte "de Brug" in zwembad 't Rak in Sneek.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten b.v.

We rekenen op uw steun!