11-Stedenzwemtocht Maarten van der Weijden


Gepland op: 2018-08-18

Sporters zijn gewend de lat voor zichzelf steeds een stukje hoger te leggen. Steeds iets beter. Steeds iets harder. En in het geval van Maarten van der Weijden steeds iets verder. En dat doet hij niet alleen omdat hij op zoek is naar een nieuwe sportieve uitdaging. Maarten zet zijn zwemtalent in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Zijn ultieme doel is het zwemmen van de 11-stedentocht. Bijna 200 km zwemmen langs 11 steden in Friesland. Een unieke prestatie en een uniek evenement.

En wij gaan als zwem- en waterpolo vereniging Maarten van der Weijden daarbij steunen! Op 18, 19 en 20 augustus gaat dit unieke evenement plaatsvinden , echter op 18 augustus doet Maarten van der Weijden aan het einde van de middag Sneek aan. Vanuit  Neptunia '24 gaan we meezwemmen met Maarten van der Weijden. Vele activiteiten zullen dit ondersteunen, maar vooral ook de sponsoring van ons allen voor de Maarten van der Weijden Foundation. Naast het mee zwemmen willen we uiteraard meerdere activiteiten organiseren. En daar hebben we jullie hulp bij nodig, want zonder vele vrijwilligers gaat het niet lukken.

Daarom doen wij nu al een oproep om je op te geven als vrijwilliger. Dat kan bij: Peter van Leeningen via het mailadres; pvanleeningen@hetnet.nl. Mocht je aanvullende vragen hebben dan kun je deze ook per mail stellen aan Peter.

Laten we er een groot succes van maken voor de Maarten van der Weijden Foundation en voor onze eigen vereniging!