Maatschapplijke Stage cq Assistent Ploegleider.

Wie moet er aankomend schooljaar (maatschappelijke) stage lopen en wie lijkt het leuk om dan mee te gaan als assistent ploegleider bij de miniorenwedstrijden of eventueel bij de Fryselcup?

Vorig seizoen is er voor het eerst een zwemmer uit de wedstrijdgroep meegegaan met de miniorenwedstrijden als assistent ploegleider. Dat is zo goed bevallen dat we dat volgend seizoen graag weer zouden willen.

Voor de jongere zwemmers is het namelijk heel prettig dat er bij alle minioren wedstrijden dezelfde assistent ploegleider aanwezig is. Deze zwemmers hebben nog veel vragen en dan is het heel fijn dat er een zwemmer met meer ervaring bij is. Jullie kunnen deze vragen veel beter beantwoorden dan een ouder (die geen wedstrijd/zwem-kennis heeft) die mee gaat als assistent ploegleider!!!!  Uiteraard gaat er ook nog een trainer mee als ploegleider. Je bent dus niet de enige ploegleider.

Mocht je je willen aanmelden of als je nog vragen hebt, dan mag je mij mailen op mailadres: wedstrijdsecr.neptuniasneek@gmail.com

 

Let Op: Zonder Ouders Geen zwemwedstrijden !

{pdf=http://www.neptunia24.nl/pdf/Oproep cursus Tijdwaarnemer 2016.pdf|100%|1000|google}


Waarom bent u als ouder/verzorger belangrijk bij het organiseren van zwemwedstrijden?                       
Bij zwemwedstrijden gaat het om de gezwommen tijd.
Deze tijd wordt handmatig geklokt door tijdwaarnemers (klokkers) en wordt hoofdzakelijk ingevuld door de ouders.

Om wedstrijden te organiseren heb je tijdwaarnemers nodig:  bij thuiswedstrijden minimaal 6 en bij wedstrijden van andere verenigingen moet je minimaal 2 tijdwaarnemers leveren.

Onze lijst met tijdwaarnemers is de laatste tijd er niet groter op geworden, tijdwaarnemers stoppen omdat hun kinderen niet meer zwemmen en de aanwas van nieuwe tijdwaarnemers gaat mondjes maat.

Graag doen we een beroep op u en vragen u om tijdwaarnemer bij onze vereniging te worden!


Als commissie zwemmen, begrijpen we goed dat u ook andere bezigheden heeft en dat de zwemvereniging niet de enige vereniging is die u vraagt om te ondersteunen.
Toch is het noodzakelijk dat Neptunia’24 tijdwaarnemers levert waardoor uw zoon/dochter kan blijven zwemmen.

U dient hiervoor wel een cursus tijdwaarnemer (bevoegdheid 4) te volgen.
Binnenkort zal deze cursus weer starten en wel op 4 avonden:
10 en 24 oktober en 7 november 2016  in Sneek,   21 november 2016 in Heerenveen, gevolgd door een examen op 26 november 2016, in Zuidbroek.
Opgeven graag vóór  11 september 2016 op neptuniasneek@gmail.com

De kosten van de cursus zijn voor rekening van de vereniging, uitgezonderd het official shirt die dient u zelf aan te schaffen. De stopwatch krijgt u in bruikleen van de vereniging, maar u mag ook zelf een stopwatch aanschaffen.
Het is wel vereist dat u lid wordt van de vereniging, het zo genaamde kaderlidmaatschap. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Graag hopen we u te begroeten als één van onze nieuwe tijdwaarnemers.

Het is dit jaar 3x in Sneek! Doet u mee?


Voor informatie kunt u bellen met de commissie zwemmen:
Jurjen Sweering  0515-569543 of 06-24100387


Met vriendelijke groet,

Commissie Zwemmen Neptunia’24