Lid worden en contributietarieven

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden? En wil je graag lid worden van onze zwemvereniging schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Contributie

Sportsoort Halfjaarbedrag
Waterpolo junior EUR 113,-
Waterpolo pupil EUR 113,-
Waterpolo aspirant EUR 175,-
Waterpolo senior EUR 188,-
Elementair zwemmen (week) EUR 113,-*
Aangepast zwemmen EUR 113,-*
Recreatief zwemmen EUR 113,-*
Zwemmen J-Selectie EUR 138,-
Zwemmen Selectie 2 keer per week EUR 138,-
Zwemmen Selectie 3-4 keer per week EUR 175,-
Zwemmen Selectie 5-6 keer per week EUR 188,-

*) Met ingang van 1 juli 2017 geldt voor leden die op 1 juli van het betreffende jaar jonger zijn dan 11 jaar, in hun eerste jaar van lidmaatschap zitten en maximaal één per week zwemmen een verlaagd halfjaartarief, namelijk EUR 90,- in plaats van EUR 113,-.

Lidmaatschap geldt steeds tot schriftelijke wederopzegging bij de ledenadministratie en loopt per halfjaarperiode, te weten de eerste helft van een jaar (1 januari- 30 juni) en het tweede halfjaar (1 juli- 31 december).  De opzegging gaat dus altijd in per eerstvolgende halfjaarperiode, zolang de opzegging voor aanvang van de nieuwe periode is gedaan. Het mailadres van de ledenadministratie is leden.neptunia24@gmail.com

Automatische incasso

Met ingang van 1 januari 2018 gaat Zwem- en Poloclub Neptunia'24 over op automatische incasso. De contributie zal van die datum in maandelijkse termijnen van uw rekening worden afgeschreven.  Om dit mogelijk te maken is het nodig dat er voor elk lid een machtigingsformulier wordt opgestuurd naar machting.neptunia24@gmail.com

Klik hier voor het machtigingsformulier. Het formulier kan ingevuld gemaild worden (als Word document of als foto van een print) naar machtiging.neptunia24@gmail.com.

Wijzigen contactgegevens

Wijziging van contactgegevens kun je mailen naar leden.neptunia24@gmail.com