Aangepast Zwemmen


Binnen Neptunia’24 willen we graag iedereen de kans geven om te genieten in het water. Daarom hebben wij de afdeling aangepast zwemmen. Hier zwemmen wij met kinderen en jong volwassenen die een lichamelijke dan wel een verstandelijke beperking hebben. Ook voor kinderen zonder indicatie die niet in de ‘normale’ zwemles mee kunnen komen. Wij bieden hen de mogelijkheid tot bewegen in het water maar ook het leren zwemmen bieden we aan. Dit wordt gedaan met een enthousiaste groep trainers en vrijwilligers en er is één op één begeleiding daar waar het nodig is.

Trainingstijden:

Het zwemmen is opgedeeld in verschillende groepen op de vrijdagavond.
De eerste drie kwartier, van 18:00 – 18:45, zwemmen we in het ‘fudo bad’. Hier leren we de kinderen zwemmen die het nog niet kunnen. Er wordt 1 op 1 gezwommen dus elke leerling heeft een eigen begeleider.
Het tweede tijdstip van 18:45 – 19:30 zwemmen we in drie groepen in het wedstrijdbad.

Groepsindeling

Groep 1Kinderen die voor A, B of C moeten/willen oefenen.
Groep 2Kinderen die wel willen zwemmen, maar niet meer voor een diploma willen gaan. Hier worden diverse zwemtrainingen voor gegeven en bijvoorbeeld balvaardigheid aangeleerd.
Groep 3Jong volwassenen met zwemmers vanaf 17+

Wil je een keer proeftrainen?

Schrijf je in

Contact

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het Aangepast zwemmen? Laat het ons weten en stuur een mail naar aangepastzwemmen@hotmail.com of neemt contact op met onderstaande personen:


Elske Meijer
06-27571675


Tineke Zijlstra
0515-421118


Rianne Wouters