Nieuwsbrief

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Zaterdag 18 december 19.00 uur zette bij menigeen het leven weer even op zijn kop. Weer een lockdown voor horeca, winkels en cultuursector. De scholen weer dicht en ook alle sportscholen, zwembaden en de amateursport. Dat raakt ook weer onze prachtige vereniging. Waterpolo, recreatief zwemmen, wedstrijdzwemmen, aangepast zwemmen en de masters. Ook geen trainingen meer op de ochtend en in het weekend. Tijdens de avondlockdown konden we met enige creativiteit te trainingen op anderen momenten laten plaatsvinden. Nu gaat alles op slot tot in ieder geval 14 januari 2022.

Uiteraard zoeken we al vereniging naar alternatieven. Bij menigeen is echter de rek er ook wel wat uit. Daarom de komende twee weken even rust.
We begrijpen dat iedereen op zijn manier aan deze lockdown invulling geeft. Mentaal en fysiek trekt deze een wissel op ons als mens. Dat zwemmen een heerlijke uitlaatklep kan vormen begrijpen we heel goed. Per afdeling wordt, waar mogelijk, nagedacht over opties om op andere wijze invulling te geven aan trainingen. Dat kost tijd. Mochten er idee├źn zijn dan houden we ons aanbevolen.

Voor nu. Pas goed op jezelf en op elkaar en probeer te genieten van de feestdagen die voor de deur staan. Na de feestdagen, of eerder als dat kan, hopen we met plannen en voorstellen te komen om zowel fysiek als mentaal gezond en fit te blijven mocht de lockdown langer duren. Bovenal houden we de hoop dat we na 14 januari weer gewoon mogen sporten en zwemmen.

Tenslotte namens alle trainers en de commissies Waterpolo, REZ, Wedstrijdzwemmen, Aangepast Zwemmen en Masters wensen we jullie fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2022!

Uw bestuur:
Peter van Leeningen – voorzitter
Richard Dijkstra – secretaris
Erik de Vries – penningmeester