Vanwege de voor het hele land opgelegde maatregelen m.b.t. COVID-19 kunnen we dit jaar de vrijwilligersborrel én het alom geprezen, unaniem belachelijk succesvolle Oliebollentoernooi niet door laten gaan. Ondanks dat we dit ten zeerste betreuren zijn we verheugd jullie te kunnen melden dat we een alternatief van de bovenste plank hebben geregeld: op zaterdag 2 januari 2021, vanaf een uurtje of 19:00 zijn jullie namelijk allemaal uitgenodigd deel te nemen aan de eerste ‘Grote Online Neptunia’24 Quiz’!

Wat staat jullie te wachten?
In samenwerking met onze mediapartner ‘Warm Water BV’ bieden we een avondvullend programma aan dat live te volgen is via YouTube. Tijdens deze quizavond testen we in acht rondes jullie kennis in de breedste zin van het woord. Dus: vorm een team van 2 tot 5 personen (gezinnen met meer leden zijn toegestaan en je mag uiteraard ook in je eentje meedoen). Dat kan met teamgenoten, familieleden, vrienden of wie dan ook en geef je team (met toffe teamnaam!) op. Let op: houd rekening met de dan geldende regels voor bezoek. Is het niet mogelijk om fysiek samen te komen? Ga videobellen!

Voor wie?
Leden, oud leden, supporters, familie en vrienden die een band met Neptunia’24 hebben mogen meedoen, het leeftijdsniveau voor de vragen schatten we op: vanaf 13+

Wat heb ik nodig?
Toegang tot internet, hapjes, drankjes en een leuk team en je bent klaar om mee te doen! Meer info volgt t.z.t.

Hoe geef ik me op?
Door voor 1 januari 2021 een mailtje te sturen naar waterpolo.neptunia24@gmail.com. Geef de mail als onderwerp ‘Aanmelding Neptunia Pubquiz’ mee en vergeet vooral jullie zelfbedachte teamnaam niet te vermelden. Let op: de aanmelder is teamcaptain, alle communicatie loopt via jou.