Jullie hebben de aankondiging vast al voorbij zien komen, nu is het tijd voor een stukje uitleg en context: de polocommissie van Neptunia’24 organiseert op zaterdag 17 april een heuse online bingo waar iedereen die Neptunia’24 een warm hart toe draagt; (oud)leden, familie en fans aan mag meedoen.

In samenwerking met Warm Water BV zullen we, net als bij de pubquiz van 2 januari, een live-event opzetten via YouTube waar gedurende een avondvullend programma, vele prijzen zijn te winnen! Wat de prijzen zijn houden we nog even geheim, maar diverse Sneker (en omstreken) bedrijven hebben hun gulheid al getoond!

We spelen zes rondes bingo en in iedere ronde zijn drie prijzen te winnen. We toppen deze avond af met een zevende finaleronde waarin om de hoofdprijs (een dinerbon van Koperen Kees t.w.v. €50!) wordt gespeeld.

Betaling
Om de hele avond mee te kunnen doen heb je een bingopakket nodig, dit pakket kost €10,- en daarvoor krijg je zeven bingokaarten voor alle rondes. Wil je met meerdere deelnemers in het gezin meedoen? Dat kan natuurlijk en vinden we hartstikke tof, koop dan voor elke deelnemer een pakket. Elke euro gaat namelijk rechtstreeks naar Neptunia’24!
Je meld je aan door te mailen naar waterpolo.neptunia24@gmail.com. Let op dat het e-mailadres waarmee je je aanmeldt ook het e-mailadres is waarmee de kaarten geregistreerd worden. Laat ons weten hoeveel bingopakketten je wilt zodat we de juiste Tikkie naar je kunnen sturen.

Hoe werkt de online bingo?
De bingokaarten krijg je uiterlijk op de ochtend van de bingo in je mailbox.
Je kunt de kaarten zelf uitprinten maar het is ook mogelijk om de bingo live op je telefoon, computer of tablet mee te spelen. Je ontvangt in de mail namelijk zeven linkjes en elke link staat voor een online bingokaart. Indien je de bingokaarten print, schrijft dan de laatste zes cijfers van de URL van de ronde op je bingokaart! Hoe meer pakketten je bestelt, hoe meer linkjes/bingokaarten je dus krijgt.

We hopen van harte dat jullie allemaal meedoen, zodat we toch weer kunnen genieten van een ouderwets gezellig Neptunia-avondje! Mocht je deze avond op 17 april dus nog NIET in je agenda hebben staan, is dit het moment. Zet jezelf ook vooral op aanwezig via het Facebook evenement, wij hebben er zin in!

De bingo wordt mede mogelijk gemaakt door Brasserie de Koperen Kees, de Zuivelhoeve, Fiftysix, Van Der Velde Boeken, Bij Folkert, Sterk en Sveer, Idenza, Intersport de Leeuw, B&O BandenService, Optisport Sneek, ICI Paris XL, Swieringa automaterialen, ’t Ouwe Vat en Warm Water BV.

Groetjes,
De Polocommissie