Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! Onze vereniging Z&PC Neptunia’24 doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is € 1.500,- op te halen voor nieuw materiaal en trainers-benodigdheden.

Vorig jaar hebben de jeugdleden iets meer dan €1.300,- opgehaald. Aangezien we dit jaar alle leden vragen aan de GCA mee te doen via o.a. een persoonlijke online link, hebben we ons doel verhoogd naar €1.500,-. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met de volgende methodes:

1. Verkoopboekjes (voor de jeugdleden t/m 12 jaar): Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de persoonlijke QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Bekijk de instructie van online loten verkopen via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=pq3tUEAEasg&feature=youtu.be.

2. Online (voor alle leden): Je ontvangt van ons een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel deze met familie, vrienden en buren via WhatsApp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Kopers kunnen alleen je voornaam en 1e letter van je achternaam zien. Wil je niet dat je gegevens worden gebruikt voor de GCA? Geef dit dan door aan Cor Geurtse, onze GCA-clubcoördinator (corgeurtse@gmail.com). Je kunt via een algemene Neptunia’24 link alsnog mee doen om geld op te halen voor de club, maar je komt dan niet in aanmerking voor GCA-prijzen.

3. Superlot (leuk voor een team of sponsor): Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Bij de online manier vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150,– en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening).De clubcoördinator hoeft nu niets te registreren.

Bij de handmatige manier vult de koper het aankoopformulier in en deze registreert de clubcoördinator op clubactie.nl. Handmatig kan de koper per eenmalige machtiging betalen of via deze link: https://clubactie.nl/superlotkopen/zwem–en-poloclub-neptunia-24/30615 (de Grote Clubactie stuurt dan 50 papieren loten naar het adres van de koper). Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Misschien een leuk idee om dit als team te kopen!

Wanneer, waar en hoe
De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:
– Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
– Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan z.s.m. in bij je trainer. In ieder geval moeten alle uitgegeven boekjes voor 30 oktober a.s. binnen zijn. De trainers zorgen dat jullie boekjes bij Cor Geurtse, de GCA-clubcoördinator komen. Zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt!

Wil je meer loten verkopen? Cor Geurtse kan jou een nieuw boekje geven. Mochten de boekjes op zijn, geen probleem, je kunt ook altijd online loten verkopen.

Win gave prijzen
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?
– Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de Grote Club Actie de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
– Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

EXTRA van Neptunia ’24: Als je meer dan 24 loten (= een vol boekje, maar ook online!) verkoopt, dan krijg je een cadeautje uitgereikt. Nadere info volgt.

Tip!
Vertel lotenkopers wat ons clubdoel is. Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed. Ons doel van de Grote Clubactie 2020 is het kunnen kopen van nieuw materiaal en trainersbenodigdheden.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet helpt ons enorm!

Met vriendelijke groet,

Cor Geurtse
Neptunia ’24 GCA-coördinator