Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

De schoolvakanties in het Noorden naderen het einde en het nieuwe zwem- en poloseizoen staat voor de deur. Hopelijk dit keer zonder al te veel beperkingen vanwege Corona. Wij hebben er zin in en zijn er klaar voor!

Neptunia clubdag zaterdag 4 september
Om goed van start te gaan na deze lastige Corona-periode, waarin we elkaar niet vaak hebben gezien en gesproken, organiseren we een Neptunia clubdag. Zaterdag 4 september wordt de eerste editie van deze clubdag gehouden.
We beginnen die dag om 14.00 uur met een zeskamp met wateractiviteiten. Alle jeugdleden in de leeftijd tot +/- 18 jaar worden van harte uitgenodigd mee te doen en zich aan te melden. Je kunt je nog tot en met 25 augustus voor de zeskamp opgeven. Gebruik daarvoor de link: https://forms.gle/URS6gmaziJVRH46r7

Van 17.00 uur tot 18.00 uur is het Fudo-bad beschikbaar voor alle leden van aangepast zwemmen. Via bovengenoemde link kunnen de leden van aangepast zwemmen zich hiervoor opgeven.

Vanaf 18.00 uur wordt er als afsluiting een BBQ georganiseerd (veilig met toepassing van de 1,5 meter richtlijn) voor alle leden boven de 18 jaar. De BBQ is niet geheel gratis, de eigen bijdrage is € 5,- en kan ter plekke, op de dag zelf, worden afgerekend.

Je kunt je voor de BBQ opgeven via de volgende link: https://forms.gle/21crZYFEEz5tuq15A 
Opgeven voor de BBQ kan ook tot en met 25 augustus.

Grote Clubactie 2021
Zaterdag 18 september gaat de Grote Clubactie weer van start.
Natuurlijk doet onze vereniging ook dit jaar mee om geld op te halen voor nieuwe materialen en trainingsbenodigdheden. Ons doel is € 2.000 op te halen.
We vragen alle leden om loten te verkopen voor onze vereniging! Dus niet alleen de jongere leden tot en met 13 jaar maar iedereen.
Dit kan op drie manieren:

1. verkoopboekjes: voor de jeugdleden tot en met 13 jaar;
2. online: voor alle leden met een persoonlijke link;
3. superlot (50 loten in 1 keer): leuk voor een team op sponsor.

Binnenkort volgt hierover meer informatie. Voor volgend jaar zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator. U kunt zich aanmelden bij het bestuur, ook voor vragen kunt u bij hen terecht. Dit jaar is Cor Geurtse nog onze Grote Clubactie coördinator.

Algemene ledenvergadering
Noteer vast in uw/jullie agenda, dinsdag 12 oktober is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Neptunia.

Uw bestuur,
Peter van Leeningen voorzitter
Richard Dijkstra secretaris
Erik de Vries penningmeester