Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Neptunia ’24 honderd jaar
In juni vieren we uitgebreid ons honderdjarig bestaan. Volgende week volgt hierover veel meer informatie op onze website https://neptunia24.nl/. Onderdeel van het programma is een feestavond voor leden en ook voor oud leden in het wijkgebouw de Spil (Lemmerweg). Opgeven voor de feestavond kan door middel van het invullen van een aanmeldformulier wat vanaf volgende week te vinden is op de website. Natuurlijk houden we jullie ook in de vorm van deze nieuwsbrieven op de hoogte van de festiviteiten.

Poiesz muntenactie
De 19e Jeugd Sponsoractie van Poiesz supermarkten gaat weer van start. Koop daarom je boodschappen bij de Poeisz en gooi de munten in de koker van Neptunia ’24 bij de Poiesz supermarkt in de Noorderhoek. Hoe meer munten er in die koker terecht komen hoe meer geld we ophalen voor onze vereniging. Al het geld komt ten goede van de jeugd van Neptunia. Munten krijgt u gratis bij het afrekenen van uw boodschappen bij de kassa. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari tot en met zondag 7 april 2024.

De actieweek
In de week van maandag 11 tot en met zondag 17 maart mogen we in de Poeisz Noorderhoek promotie maken voor onze geweldige club. Er zullen die week dan ook vlaggen, banners en ballen worden gespot van Neptunia ’24.

In die zelfde week, op zaterdag 16 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur, mogen we ook zelf aanwezig zijn in de supermarkt om zoveel mogelijk mensen aan te sporen munten bij ons in de koker te doen. Hiervoor zijn we nog wel op zoek naar kinderen die het leuk lijkt hierbij aanwezig te zijn. Opgeven kan per afdeling bij:

– Wedstrijdzwemmen: Marco Verkaik
– Waterpolo: Bastiaan Remery
– Aangepast zwemmen: Elske Meijer
– REZ: Evelien de Jong

Er is dit jaar ook weer een groot Poiesz-feest. Meld jij je aan voor deze zaterdag? Misschien maak je wel kans mee te gaan naar dit feestje!

Brievenbus
Kom je niet zo vaak in de Poiesz Noorderhoek maar wil je wel dat de munten bij Neptunia in de koker komen? Dan kun je de munten ook bij ons in de brievenbus doen. In het zwembad It Rak hangt in de hal, (net na de eerste schuifdeur) onze brievenbus. Op de brievenbus zal worden aangegeven dat je hier de munten kunt inleveren. Zo hoef je niet persé naar de Poiesz Noorderhoek.

De rest van de weken
Wij willen graag iedereen aansporen om bij de Poiesz Noorderhoek boodschappen te doen en een fotootje te maken van het product wat op dat moment de spaarprinter is. Dit is een Poiesz product wat die week 15 munten waard is. Je kunt ook een selfie maken terwijl je de munten in de koker doet. Gebruik hierbij de hashtags: #plonsdiemunten #jsapoiesz en deel hem met je vrienden, familie, kennissen etc. Wij zouden het leuk vinden deze foto te gebruiken voor onze social media kanalen. Mocht je een foto maken en vind je het leuk als wij die daarvoor gebruiken stuur de foto dan door naar Joni de Graaf.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joni de Graaf, 06-27596232.

Vrijwilligers gezocht
Er zijn in het bestuur en in de verschillende commissies nog steeds een aantal vacatures. De oproep in onze vorige nieuwsbrief heeft een aantal reacties opgeleverd. Concrete resultaten zijn er nog niet. We zijn dus ook nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden, waaronder vanaf oktober ook een nieuwe voorzitter. Wil je meer weten, praat met commissieleden of bel met Peter van Leeningen (06-12192485).

Uw bestuur,
Peter van Leeningen voorzitter
Veronica de Ree secretaris
Erik de Vries penningmeester