Nieuwsbrief

Beste leden en ouders/verzorgers van onze leden,

Het is bijna zover, in juni vieren we uitgebreid ons honderdjarig jubileum!

De volgende activiteiten staan op het programma, noteer ze in je agenda of geef je ervoor op!

– Zaterdag 15 en zondag 16 juni wordt de Mini Pompblêd Kriich gespeeld.
Een waterpolotoernooi voor kinderen in de leeftijd tot 11 jaar met deelnemende teams uit het hele land. Bijzonder is dat dit jaar de Jong Oranje meisjes waterpoloteams onder de 15 en onder de 16 naar Sneek komen voor een clinic waar alle deelnemende kinderen aan kunnen meedoen. ‘S avonds wordt er door de Oranje teams een wedstrijd gespeeld. De activiteiten starten op zaterdag om 12.00 uur en eindigen op zondag ook ongeveer 12.00 uur. We rekenen op veel publiek en een hoop gezelligheid beide dagen!

Zaterdag 22 juni is er de clubdag voor onder jeugdige leden in de leeftijd tot circa 14 jaar.
De clubdag staat in het teken van ons honderdjarig jubileum met als speciale attractie een stormbaan. Leden tot en met 12 jaar kunnen na de clubdag gratis meedoen aan het discozwemmen, georganiseerd door zwembad It Rak. Aanmelden voor de clubdag en het discozwemmen kan via de aanmeldlink in de app zoals die met alle app-groepen van onze jongere leden is gedeeld.

– De zwemafdeling organiseert van zondag 22- tot en met maandag 23 juni een honderd km zwemestafette.
Om 16.30 uur zondag starten de eerste zwemmers, uiterlijk om 22.30 uur maandag finishen de laatste zwemmers. Aanmelden voor de estafette kan met het aanmeldformulier dat via de app-groepen is verspreid door de commissies. Iedereen is welkom in het zwembad om de zwemmers aan te moedigen, ook ’s nachts!

Zaterdag 29 juni is een speciale dag!

– Tussen 13.30 uur en 15.30 uur worden bij de Waterpoort waterpolowedstrijden gespeeld door zowel dames als heren.
De wedstrijden worden muzikaal omlijst door de Putkapel, zij maken er zoals altijd een waar feest van! Iedereen is welkom om te komen kijken vanaf de kade. Of je nu een fanatiek waterpolofan bent of gewoon zin hebt in een leuke middag!

– Tenslotte, als kers op de taart, is er ’s avonds een recepte en feest in wijkgebouw de Spil, Molenkrite 169, Sneek.
De avond begint om 19.30 uur met een receptie. Voor leden en oud leden een uitgelezen kans om herinneringen op te halen, verhalen te delen, oude bekenden te ontmoeten en te feesten. Vanaf 21.00 uur zorgt een DJ voor de juiste muzikale sfeer en kan er gedanst worden. De festiviteiten gaan door tot middernacht 24.00 uur.
Leden en oud-leden kunnen zich via deze pagina opgeven voor deze speciale avond.

Indien je over één van deze activiteiten vragen hebt of als er onduidelijkheden zijn dan kun je terecht bij je trainers en bij de leden van de commissie van jouw afdeling. Met dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken!

Uw bestuur:

Peter van Leeningen voorzitter
Veronica de Ree secretaris
Erik de Vries penningmeester