Ben je op zoek naar een (nieuwe) sportieve uitdaging en wil je deel uitmaken van een gezellig team? Onze waterpolodames zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten!

Met een aantal meiden die het team verlaten, verwelkomen we graag nieuw aanstormend talent. Volgend seizoen komen de dames uit in klasse 1 district. In ons damesteam vind je een mix van verschillende leeftijden, veel gezelligheid en een hechte sfeer. De eigen Spotify-afspeellijst en drankjes in ’t ouwe Vat op vrijdagavond maken het seizoen compleet, vergeet daarbij niet het mega leuke teamweekendje en etentjes. Maar, ze zijn ook ambitieus: ze streven ernaar om twee damesteams te creëren, zodat er ook een team kan deelnemen aan de competitie in de bond.

De trainingsavonden zijn op dinsdag en vrijdag, en ervaring is niet vereist. Kennis over de sport leren de dames je graag aan en die borstcrawl heb je zo onder de knie! Leuk om te weten: op 𝟭𝟰 𝗷𝘂𝗻𝗶 organiseren we een open training en is iedereen welkom om vrijblijvend kennis te maken met het damesteam en de sport, maar je bent natuurlijk ook welkom op een andere avond. Dus waar wacht je nog op? Stuur ons een berichtje via onze socials of mail naar waterpolo.neptunia24@gmail.com. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen een duik te nemen in zwembad It Rak!