Nieuwsbrief

Wedstrijdzwemmen Startbrief 2020

Beste zwemmers,

Bij Neptunia‘24 is een grote groep zwemmers, trainers en begeleiders actief met het wedstrijdzwemmen. En niet voor niets: wedstrijdzwemmen is gezond, leuk en iedereen krijgt de kans op zijn of haar niveau te presteren. Lees hier alles over wedstrijdzwemmen seizoen 2020.

De trainers:
Hoofdtrainer: Casper Hut
Wedstrijdgroep: Arjen Schram, Pleunie Hooghiemstra, Thijs Jaspers, Wilma Tjepkema,
Jacolien Engelmoer en coach / motivator Inge Keizer
J-selectie: Harry Bartels, Arjen Schram, Evelien de Jong en Femke Wiersma

Wedstrijden:
Bijgaand ontvangen jullie de wedstrijdkalender voor dit seizoen. Het wedstrijdsecretariaat stuurt een bevestiging per mail van de wedstrijd, met hierop de aanvangstijd en de te zwemmen afstanden. We gaan ervan uit dat je er bent! Kun je niet mee doen? Dan kun je je kosteloos afmelden tot 2 weken voorafgaand aan de wedstrijd. Zijn deze twee weken verstreken, dan kun je je afmelden bij de ploegleider van deze wedstrijd. Kosten worden dan wel doorberekend, ook bij ziekte!

Vervoer:
We hebben er dit seizoen voor gekozen geen planning te maken qua vervoer. De wedstrijdkalender geeft aan wanneer en waar er gezwommen moet worden. Alle zwemmers/ ouders dienen onderling het vervoer zelf te regelen. Er is inmiddels een groepsapp aangemaakt waarin een ieder kan overleggen en afspraken kan maken met wie de zwemmer mee rijdt en/ of welke zwemmers u meeneemt naar de wedstrijd.

Taken:
De zwemcommissie heeft afgelopen seizoen veel ouders benaderd om te assisteren met betrekking tot taken rondom de wedstrijden. Helaas hebben we daarop geen enkele reactie mogen ontvangen. Op woensdagavond/ donderdagavond is er vaak wel een commissielid aanwezig in de brug (kantine boven bij de tribune). Loop gerust eens binnen voor een praatje, het stellen van vragen, een kopje koffie/ thee of misschien bent u wel diegene die ook graag actief als vrijwilliger bij de club betrokken wil zijn. Laat het ons weten, samen staan we sterk!

We zijn op zoek naar:

• Presentator (speaker) tijdens de wedstrijden.
• Vrijwilligers voor het wedstrijd secretariaat
• Hulpouders bij wedstrijden en/of trainingen
• Kantine bemanning
• Zwembad opbouwers en opruimers
• Gastheer/vrouw om teams te verwelkomen
• Mensen die willen klokken, tijden van de zwemmers klokken bij wedstrijden

Zonder klokkers aan het bad, kunnen er geen wedstrijden plaatsvinden. Dus vragen we ouders zich van harte aan te melden voor deze cursus. Het zou leuk zijn als iedereen een keer een taak heeft, zo doen we het met zijn allen!

Uiteraard proberen we niet alleen sportief maar ook sociaal met elkaar bezig te zijn. Zwemmen is niet alleen gezond, het is bij Neptunia’24 vooral heel leuk. Samen met je vrienden en vriendinnen serieus te trainen, je wedstrijden te zwemmen en daarnaast veel lol hebben. Wij gaan er met zijn allen voor!

Met sportieve groet,

De Zwemcommissie
neptuniasneek@gmail.com