Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Na de vakantie verkeerden we in de veronderstelling dat de Corona-maatregelen steeds verder zouden worden afgebouwd en we weer als vanouds ons leven konden oppakken. Helaas is dat niet het geval. Door het fors oplopende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames heeft onze regering besloten een aantal van de eerder afgekondigde verruimingen terug te draaien. Ook voor ons zwemmers en poloƫrs heeft dit gevolgen.

– Een Corona-toegangsbewijs (dat wil zeggen een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of bewijs van een negatieve testuitslag) dient, samen met een geldig
ID-bewijs, bij binnenkomst in het zwembad te worden getoond door iedereen van 18 jaar en ouder. Hier wordt op gecontroleerd. In tegenstelling tot eerdere berichten geldt deze regel ook voor ouders van kinderen die de training of zwemles willen bijwonen.

– Publiek is toegestaan bij wedstrijden, trainingen en zwemlessen. Zoals hiervoor is vermeld geldt daarbij voor iedereen vanaf 18 jaar dat een Corona-toegangsbewijs nodig is.

– Voor het zittend nuttigen van eten of drinken in het zwembad geldt de regel dat al vanaf 13 jaar een Corona-toegangsbewijs verplicht is.

– Er geldt een dringend advies om buiten het water 1,5 afstand van elkaar te houden.

We vragen al onze leden zich vanaf 6 zaterdag november aan bovengenoemde regels/richtlijnen te houden. Alleen dan kunnen we voorkomen dat we binnenkort worden geconfronteerd met nog strengere richtlijnen!

Uw bestuur,

Peter van Leeningen voorzitter
Richard Dijkstra secretaris
Erik de Vries penningmeester