SUPER, we doen het heel goed met de Grote Club Actie! Bedankt allemaal.
Ons voorzichtig opgesteld doel van € 2.000 hebben we al gehaald, maar we willen natuurlijk heel graag dat iedereen doorgaat met loten verkopen. De verkoopboekjes hoeven pas in de 1e week van november ingeleverd te worden bij jullie trainers. Dan hebben we nog voldoende tijd om de boekjes te verwerken. Online kunnen we nog tot 24 november doorgaan met loten verkopen!
Dus hierbij het verzoek aan alle jeugd, maar ook oudere leden om door te gaan met de verkoop van loten. Of koop er zelf 1 of 2, er zijn hele mooie prijzen te winnen met als hoofdprijs €100.000.

Na de actie, dus ca. eind november, krijgen de leden die 20 loten of meer hebben verkocht een persoonlijke oorkonde van de Grote Club Actie, die toegang geeft tot leuke aanbiedingen en acties!
Deze leden kunnen zichzelf ook opgeven als keukenkampioentje, waardoor je kans maakt op kaartjes voor een voetbalwedstrijd. Zie daarvoor: KeukenKampioentjes – Grote clubactie.

Leden t/m 13 jaar die meer dan 40 loten verkocht hebben kunnen zichzelf opgeven voor de kidsverkoopwedstrijd op de site van de Grote Club Actie: Lotenverkopers – Grote clubactie.
Ook bij deze verkoopwedstrijd zijn mooie prijzen te winnen, zoals een Nintendo Switch of een fiets.

Allemaal nog heel veel succes met de Grote Club Actie!

Met vriendelijke groet,
Cor Geurtse
Clubcoördinator Grote Club Actie