Mini Pompeblâd Kriich 2020

Mini Pompeblêd Kriich 2020 afgelast

Lieve kinderen, ouders, begeleiders, spelleiders en vrijwilligers,

Zoals bij veel evenementen over de hele wereld, komen organisaties in deze tijd bij elkaar om een zeer moeilijk besluit te nemen. De Corona crisis stelt ons voor de vraag: “Gaan we door, of blazen we het voor dit jaar af?”

Met de maandag aangekondigde, nieuwe, (naar onze bescheiden mening verstandige) maatregelen als maatstaf hebben wij besloten de Mini Pompeblêd Kriich dit jaar NIET door te laten gaan. Het is onzeker of we in juni het virus de baas zijn en zelfs als het rond het tweede weekend van juni wél zou kunnen, vroegen wij ons af of het verstandig is het toernooi dan door te laten gaan. Ons antwoord is “nee” en daar balen we ontzettend van. We hadden jullie heel graag hier in Sneek ontvangen omdat we weten met hoeveel plezier jullie altijd hier naar toe komen.

Om met een positieve noot af te sluiten: het vernieuwde draaiboek kan nu even in de kast en leggen we tegen het einde van dit jaar opnieuw op tafel om in 2021 voor een spetterende editie van ons toernooi te zorgen. Wij rekenen op jullie begrip en danken jullie voor alle aandacht en berichtjes die we altijd ontvangen!

Tot volgend jaar!

Groet,

Organisatie Mini Pompeblêd Kriich